sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Alku aina hankalin...






Blogini on ollut luotuna jo useita kuukausia, mutta tekstiä en ole saanut aikaiseksi. Ehkä suurin itselleni keksimä tekosyy olla kirjoittamatta oli se, että poikalapsi rikkoi vahingossa kameran alkukesästä, enkä näin ollen voinut ottaa kuvia blogiani varten. Viime viikolla hankin kuun alussa perustamalleni käsityöyritykselle kameran, joten sekin tekosyy poistui.


Tämä päivä on mennyt töitä tehdessä. Aluksi lämmitin ulkosaunan ja huovutin siellä yhden pussin. Huomasin, että kaikki luonnonväriset villat alkavat olla loppu, joten täytyy pikimmiten suunnata villakauppaan. Toinen vaihtoehto on mennä pesemään naapurin lampurin kanssa villoja ja viedä ne karstattavaksi paikalliselle pienelle villasirkukselle. Ehkäpä se olisi mukavampi vaihtoehto ja tulisi samalla hoidettua sosiaalisia suhteita.


Kun sain huovutushommat valmiiksi, aloin työstää yritykseni kotisivuja, joista kuulette myöhemmin lisää. Mies ystävällisenä ihmisenä (tai ehkä rakkaudesta uuteen kameraan) otti ulkona kuvia valmiista tuotteista. Lapsityövoimaa käytettiin mallin töissä ja kissakin telläsi itsensä kuviin mukaan. Ihan tuottelias päivä siis ollut jo tähän mennessä. Taidan kuitenkin pomottaa itseäni vielä sen verran, että ompelen muutaman huopapussukan valmiiksi kynttilän loisteessa, glögiä nautiskellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti